φεκ νεα μετρα εστιαση

Οι στοές και αεριζόμενοι εσωτερικοί χώροι εστίασης θα λειτουργούν μόνο για. Σήμερα πριν 5 ώρες debatergr.


H Nea Apofash Me Ta Metra Poy 8a Isxysoyn Apo Deytera 12 Ioylioy Gia Metakinhseis Sta Nhsia Estiash Alla Kai Ta Kentra Diaskedashs Nomo8etikh Epikairothta

Νέα μέτρα για κυκλοφορία εστίαση πρακτορεία ΟΠΑΠ σχολές χορού-Το ΦΕΚ.

φεκ νεα μετρα εστιαση. Το τελευταίο 24ωρο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 201746 τεστ 2324 νέα κρούσματα 334 διασωληνωμένους και 22 θανάτους. Στην εντατική η εστίαση μετά τα νέα μέτρα - Τι λένε εκπρόσωποι του κλάδου στο enikosgr. Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση για τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από την νόσο COVID-19 που ισχύουν σε όλη τη χώρα σε δημόσιο και ιδιωτικό.

Aπό σήμερα αλλάζουν τα πάντα στον τρόπο που θα βρισκόμαστε σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους. Στην είσοδο του κάθε εστιατορίου του μπαρ ή του καφέ οι πελάτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκτός από την μάσκα και το. Νέα μέτρα σήμερα για την εστίαση.

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως δημοσιεύτηκε η απόφαση για τα νέα. Με βάση το σχετικό ΦΕΚ τα μέτρα θα είναι σε. Lockdown νεα μετρα Επιτροπή Εμβολιασμών και Αντιμετώπισης των Εκτάκτων συμβάντων ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑ.

02 Νοεμβρίου 2021 2117. Σε ισχύ τίθενται από σήμερα τα νέα μέτρα που αφορούν στην εστίαση έτσι όπως διαμορφώθηκαν. Σε ισχύ τέθηκαν από σήμερα Πέμπτη τα νέα μέτρα για εστίαση και χώρους διασκέδασης που πλέον θα λειτουργούν μόνο με καθήμενους πελάτες και βάσει των κανόνων χωρητικότητας που έχει ορίσει το υπουργείο Ανάπτυξης.

Στην δημοσιότητα δόθηκε το ΦΕΚ μέσω του οποίου ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με την είσοδο των ανηλίκων στους εσωτερικούς χώρους στο πλαίσιο των μέτρων διαχωρισμού εμβολιασμένων και μη που τέθηκε σε ισχύ από χθες Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου. ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 1. τα παιδιά ηλικίας κάτω των τεσσάρων 4 ετών.

Από την υποχρέωση χρήσης μάσκας κατά την παρούσα εξαιρούνται. Την νέα δέσμη συνδυαστικών μέτρων τα οποία θα ισχύουν μέχρι τις 31 Μαρτίου 2022 για τους ανεμβολίαστους και τους εμβολιασμένους πολίτες περιλαμβάνει το ΦΕΚ Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον. Στη δημοσιότητα δόθηκε το ΦΕΚ με την ΚΥΑ με τα έκτακτα μέτρα προστασίας δημόσιας Υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού στο σύνολο της επικράτειας που αφορά μεταξύ άλλων τον τρόπο λειτουργίας των χώρων εστίασης και ψυχαγωγίας.

Η έκρηξη των κρουσμάτων φέρνει νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους Τι θα ισχύσει σε εστίαση και ψυχαγωγία. Χρήση προστατευτικής μάσκας οδηγίες χρήσης στην υπό στοιχεία Δ1αΓΠ179172232021. Το νέο ΦΕΚ μπορείτε να το.

Είχε προηγηθεί ένα απίστευτο αλαλούμ για το τι ισχύει τελικά. Η εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού φέρνει νέα μέτρα στην εστίαση και τους κλειστούς χώρους τις επόμενες ημέρες. Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τα νέα μέτρα που ισχύουν για το διάστημα από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021 και ώρα 600 έως και τη Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 και ώρα 600 και τα οποία μεταξύ άλλων αφορούν στην λειτουργία των κέντρων διασκέδασης της εστίασης και του λιανεμπορίου.

Στην είσοδο του εστιατορίου του μπαρ ή του καφέ οι πελάτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους εκτός από την μάσκα και το πιστοποιητικό εμβολιασμού το οποίο θα σκανάρεται από τον υπεύθυνο του μαγαζιού μέσω της νέας εφαρμογής covid free gr. Νέα μέτρα για τις καφετέριες και όσα καταστήματα εστίασης είναι ανοιχτά και λειτουργούν με τη μέθοδο του take away θέτει σε εφαρμογή από σήμερα Τρίτη η. Εκδόθηκε νέα ΚΥΑ ΦΕΚ με τα μέτρα που ισχύουν από 20-09-2021 έως την Δευτέρα 27-09-2021 Τα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας.

Νέο ΦΕΚ δημοσιεύτηκε και οριστικά πλέον προβλέπει ότι τα ανεμβολίαστα παιδιά 12-17 ετών μπορούν να μπαίνουν στους κλειστούς χώρους της εστίασης με αρνητικό rapid test. μετρα προστασιας απο 13 σεπτεμβριου μετρα προστασιας φεκ τι ισχυει για εστιαση απο 13 σεπτεμβριου λειτουργεια κεντρων διασκεδασης λειτουργια ιδιωτικων και δημοσιων χωρων φεκ με νεα μετρα κυα με τα νεα μετρα μετρα για κορονοιο νεα μετρα νεα μετρα προστασι. Το ΦΕΚ που δημοσιεύτηκε όμως αναφέρει πως η ισχύ των νέων μέτρων θα κρατήσεις έως και τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου όποτε θα έχει ολοκληρωθεί και η επόμενη εβδομάδα.

Η ταυτοπροσωπία για την είσοδο σε κλειστούς χώρους θα ελέγχεται με ταυτότητα διαβατήριο ή δίπλωμα. να δείτε αν έχει εκδοθεί ένα ΦΕΚ με αναζήτηση με τον Κωδικό Αριθμό Δημοσιεύματος ΚΑΔ να βρείτε τα ΦΕΚ που εκδόθηκαν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες ημερήσια κυκλοφορία να δείτε τους ετήσιους καταλόγους των ΦΕΚ του Ανωτάτου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού ΑΣΕΠ Είσοδος. To ΦΕΚ με τα νέα μετρα σε εστίαση και ψυχαγωγία.

4 Ιουλίου 2021 - 1252μμ. Το ΦΕΚ με την απόφαση για τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας. Αναλυτικά τι θα ισχύει από το Σάββατο 0611.

τα άτομα για τα οποία η χρήση μάσκας δεν ενδείκνυται για ιατρικούς λόγους που αποδεικνύονται με τα κατάλληλα έγγραφα όπως λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και. Νέα μέτρα μόνο για ανεμβολίαστους ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ενώ συνεχίζεται η έκρηξη κρουσμάτων. Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τα μέτρα που ισχύουν από από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 και ώρα 600 έως και τη Δευτέρα 21.

03 July 2021 ΑΡΘΡΑ.


Nea Metra Sthn Estiash Pws 8a Mpainoyn Se Kleistoys Xwroys Oi 12 17 Etwn Ti Orizei To Fek Eidhseis Nea To Bhma Online


Se Fek Ta Nea Metra Prostasias Koronoioy Ews Kai 30 Noembrioy 2020 Portal Ebea Ar8ra


7la9fgfujk4rum


Dhmosiey8hke H Kya Me Ta Metra Prostasias Gia To Koronoio Poy Isxyoyn Apo To Sabbato 9 Oktwbrioy 2021 Ews Kai Th 25 Oktwbrioy 2021 Nomo8etikh Epikairothta


Dhmosiey8hke To Fek Me Ta Metra Kata Ths Pandhmias Poy 8a Isxysoyn Apo Th Deytera


Neo Fek Me Rapi Test Oi Anhlikoi Stoys Eswterikoys Xwroys Estiashs Skai


Korwnoios Ayta Einai Ta Nea Metra Se Estiash Kai Xwroys Diaskedashs To Fek Eidhseis Nea To Bhma Online


G6bixwznp4tzjm


Sto Fek Ta Nea Perioristika Metra Apo Th Deytera 1 Martioy 2021 Ews Kai Th Deytera 8 Martioy 2021 Nomo8etikh Epikairothta


Nea Kya Me Ta Metra Apo 26 7 Meta Ta Koronoparti Aysthres Kyrwseis Kai Gia Koronokroyazieres Parti Se Ploia Nomo8etikh Epikairothta


Estiash Toyrismos Ta Nea Metra Ews 2 Aygoystoy Ti Anaferei H Kya Hmerhsia


Hetztp D O1tm


Ygeiamou Gr To Site Gia Thn Kalh Ygeia Thn Swsth Diatrofh Kai Thn Eye3ia


24smsdcnvi71fm


Sto Fek H Apofash Me Ta Metra Poy 8a Isxysoyn Apo Deytera 5 Ioylioy Gia Metakinhseis Sta Nhsia Alla Kai Ta Kentra Diaskedashs Nomo8etikh Epikairothta


Jerz8yqeg4djkm


Bghke To Fek Gia Ta Nea Metra Ti Allazei Apo Th Deytera 13 9 Ti 8a Isxysei Gia Emboliasmenoys Kai Mh Newmoney


Ta Metra Prostasias Gia Ton Korwnoio Poy Isxyoyn Apo Th Deytera 13 Septembrioy 2021 Ews Kai Th Deytera 20 Septembrioy 2021 Fek Nomo8etikh Epikairothta


Degpyd2yttpwym

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here